Logo geen tagline kleur

Blog

Welkom op de Bubbel blog! Ik ben Petra, copywriter, grafisch ontwerper en gek op verhalen die binnenkomen en designs die spreken.

Zoek je naar manieren om je onderneming beter te vermarkten? Ben je een beginnende schrijver of ontwerper op zoek naar praktische tips? Of ben je al een ervaren professional, maar lees je graag ideeën van anderen? Wat je reden ook is om hier te zijn, deze blog is dé plek voor iedereen die geïnteresseerd is in bruikbare schrijf- en designtips en een schat aan marketinginspiratie.

Snuffel gerust rond in de artikels en zorg dat je de laatste nieuwtjes niet mist door hier regelmatig eens binnen te springen. Ik deel graag m’n kennis en ga nieuwe ideeën niet uit de weg.

WW Vistekaartje

Zelf visitekaartjes maken: 5 tips

Als kleine ondernemer is je visitekaartje vaak het eerste wat je aan potentiële klanten geeft. Dus, het is echt belangrijk dat dit kaartje al je contactgegevens bevat, maar ook de sfeer van je merk uitstraalt en een onvergetelijke eerste indruk maakt.

emailmarketing

Waarom je niet zonder e-mailmarketing kan

E-mailmarketing biedt kansen voor zowel grote bedrijven als de kleinere spelers, want met e-mailmarketing kan je echt een verschil maken in hoe je communiceert met je klanten en hoe je je merk in de kijker zet.

Shopping Basket