Logo geen tagline kleur

360° aanpak van Bubbel

Bruisend communiceren dankzij Bubbel

De kracht van Bubbel? Het is een creatieve eenmanszaak waar grafisch ontwerp, creatieve copywriting en marketingexpertise elkaar ontmoeten. Ik garandeer een persoonlijke aanpak die resulteert in geweldige marketingmaterialen. Ontwerpen die je een professionele uitstraling geven en de unieke voordelen van je diensten of producten in de schijnwerpers zetten. En hoewel ik het liefst van al tekst en beeld tegelijk onder handen neem, is het uiteraard ook mogelijk om enkel copywriting of enkel vormgeving aan mij uit te besteden.

Wat kan je aan Bubbel toevertrouwen?

Redactioneel ontwerp: flyers – brochures – tijdschriften – kranten
Redactionele teksten: artikels – interviews – flyer- en brochureteksten
Online teksten: sociale media – webteksten – blogposts – landingspagina’s – nieuwsbrieven
Gedrukt marketingmateriaal: visitekaartjes – catalogi – posters – banners
Point of Sale-materialen: wobblers – displays – stickers
Branding: logo’s – briefpapier – promotieartikelen – verpakkingen
Advertenties: online advertenties – krantenadvertenties – banneradvertenties – billboards
Illustraties: commerciële illustraties – infographics

Volledige service: van ontwerp tot strategie

Een opvallende flyer, een nieuwe website of een complete rebranding nodig? Je bent hier aan het juiste adres. Mijn focus ligt op copywriting en grafisch ontwerp, maar met een stevige kennis van digitale communicatiestrategieën kan ik je ook helpen om je marketingstrategie vorm te geven. In sommige gevallen kan ik ook effectief je sociale media of je website beheren. Laat me weten waar jij als ondernemer nood aan hebt en dan bekijken we wat we samen kunnen verwezenlijken

Vrijblijvend gesprek inplannen of offerte aanvragen

Ben je klaar om bruisend te communiceren dankzij Bubbel? Neem vandaag nog contact op om een vrijblijvend gesprek in te plannen of vraag een offerte aan. Ontdek zelf de impact die een all-round marketeer, copywriter en grafisch vormgever kan hebben op je succes!

De persoon achter Bubbel

Shopping Basket