Logo geen tagline kleur

Copywriting

Schrijf jouw succesverhaal

Een goed geschreven tekst is een krachtig wapen. Maar niet iedereen kan z’n gedachten vlot op papier zetten. Gelukkig zijn er copywriters zoals ik, getraind om begrijpelijke, overtuigende teksten te schrijven.

Copywriting: de kunst van duidelijke en overtuigende communicatie

Bij copywriting draait alles om teksten die overtuigen. Als copywriter heb ik één doel: zorgen dat je klanten toehappen. Het is de bedoeling dat je lezer in actie komt en uiteindelijk je product koopt of je dienst afneemt.

Maar voor mij ligt de grootste kracht van copywriting in het feit dat het eenvoudige teksten oplevert. Geen vaagheid, maar duidelijke teksten die iedereen begrijpt.

Waarom samenwerken met een freelance copywriter?

Misschien denk je: “Waarom zou ik niet gewoon zelf mijn content schrijven? Ik ken mijn bedrijf toch het beste?” Als insider is het echter lastig in te schatten wat je lezer al weet. Je communicatie kan daardoor te ingewikkeld of juist te simpel worden. Wat voor jou glashelder is, kan voor een ander abracadabra zijn.

Als freelance copywriter biedt ik een frisse blik. Vakjargon en onduidelijkheden haal ik zo uit je tekst. Plus, ik geef je tekst een menselijk tintje. Zo kom je over als een sympathieke kerel of toffe dame waar iedereen graag mee samenwerkt.

Voordelen van samenwerken met mij:

✓ Tijd besparen: Door je schrijftaken uit te besteden, heb je meer tijd voor andere dingen. 
✓ Heldere communicatie:
Ik zorg ervoor dat je teksten duidelijk, overtuigend en tof om te lezen zijn.
✓ Geen taalfouten: Spelfouten en grammaticale missers werk ik vakkundig weg.

Copywriting voor print en web

Ik breng leven in je verhaal, zowel online als op papier. Van catchy captions voor sociale media tot diepgaande blogposts en nieuwsbrieven. En ik maak alles SEO-vriendelijk zodat je sneller gevonden wordt.

Ik lijst even op waarvoor je bij mij terecht kan: 

✓ Online teksten: bijschriften voor sociale media, webteksten, blogposts, landingspagina’s en SEO-optimalisatie, nieuwsbrieven 

✓ Redactionele teksten: artikels, interviews en teksten voor flyers, brochures, tijdschriften, persberichten

Ook grafische ondersteuning voor je publicaties nodig?

Ik ben niet alleen een expert in teksten schrijven, maar ook in design. Ik zorg ervoor dat je publicaties er net zo goed uitzien als ze klinken. Want geef toe, buitengewone content verdient toch een prachtige, functionele lay-out, niet? 

Ik heb een reeks grafische projecten achter de rug waar ik apetrots op ben. Bekijk mijn portfolio om te zien wat ik zoal heb gemaakt. 👇🏻

Shopping Basket