Logo geen tagline kleur

Petra Heytens

Marketeer, copywriter & grafisch vormgever

Hoi hoi!

Leuk je te ontmoeten! Ik ben Petra. Bubbel is mijn creatieve bedrijfje. Eigenlijk ben ik de enige die er werkt. Ik ben klein (1,56 m) en mijn bedrijfje is dat ook. En dat wil ik graag zo houden, zodat ik je een persoonlijke service kan bieden. Het liefst werk ik samen met fantastische eenmanszaken en KMO’s om geweldige teksten en ontwerpen te maken die informeren, inspireren, entertainen en overtuigen.

2015 ● Eerste stappen in de communicatiesector

Mijn loopbaan begon in 2010. Eerst werkte ik als subsidiesconsulent en later als reisagent.

In 2015 kreeg mijn carrière een nieuwe wending. Ik begon als marketingmanager bij een snelgroeiende start-up. Een ietwat vreemde stap, omdat ik geen achtergrond had in communicatie, afgezien van een vak “inleiding tot communicatiewetenschappen” op de universiteit. (Ik had politieke wetenschappen gestudeerd.) Maar ik had al jarenlang een persoonlijke blog en was destijds helemaal into sociale media. Ik zag de kansen die sociale media met zich meebrachten en kreeg de gelegenheid om ze in een professionele context te gebruiken. Ondertussen volgde ik een aantal korte cursussen, zoals Photoshop en een inleiding tot creatieve communicatie.

2016 ● Opleiding tot copywriter en grafisch ontwerper

In 2016 startte ik aan een tweejarige opleiding tot copywriter bij Syntra. Meteen daarna begon ik in bijberoep bedrijven te helpen met het schrijven van commerciële teksten. Datzelfde jaar begon ik ook aan een tweejarige opleiding als grafisch vormgever. In de wereld van marketing zijn design en grafische vaardigheden immers onmisbaar.

2023 ● Fulltime freelance designer & copywriter

In 2023 werd ik uiteindelijk fulltime zelfstandig vormgever en copywriter. Ik combineer daarbij al mijn vaardigheden. Je kan bij mij terecht voor het herschrijven van je teksten, het ontwerpen van je communicatiemateriaal of andere vormen van ondersteuning op het gebied van marketing. Of je kan kiezen voor een totaalpakket waarbij ik alles voor je regel.

Als je met mij in zee gaat, krijg je een marketeer, copywriter en grafisch vormgever in één.

Knowhow waar je op kan rekenen:

✓ Copywriting en SEO-copy
✓ Grafisch ontwerp (Indesign, Illustrator, Photoshop, XD, Premiere Pro)
✓ CMS-systemen zoals WordPress en Drupal voor je website
✓ Mailplatformen zoals Mailchimp en Campaign Monitor
 Facebook, Twitter, Linkedin, Instagram, Snapchat, TikTok
 Google Analytics en Adwords

Shopping Basket