Logo geen tagline kleur

Designs en teksten voor De Kasteelhoeve

Teksten, ontwerp en fotografie voor vernieuwde website

In 2017 maakte Bubbel voor brasserie De Kasteelhoeve een nieuwe website. De Kasteelhoeve vroeg een simpele, moderne website waarin mensen snel hun weg vinden. Bubbel zette de hele website over naar een Content Management Systeem (CMS), zodat De Kasteelhoeve zelf snel en eenvoudig updates kan uitvoeren.


In mei 2023 opende brasserie De Kasteelhoeve een Bed & Breakfast in de voormalige feestzaal. Voor de B&B waren er veel nieuwe pagina’s en een nieuwe structuur nodig, dus hebben we besloten om de hele website een make-over te geven. Zowel het design als de teksten en de foto’s zijn van de hand van Bubbel.


Met deze vernieuwde website heeft De Kasteelhoeve een frisse uitstraling en kunnen ze hun gasten op een aantrekkelijke manier informeren over de brasserie en de B&B.

Lay-out van menukaart

De Kasteelhoeve in Westmalle wilde graag een nieuwe menukaart. We gingen van een boekje met verschillende pagina’s (gebonden met ringen) naar een A4 vouwmodel in dik papier. Tijdens en na de COVID-19 periode wilde De Kasteelhoeve meer flexibiliteit om hun menu regelmatig aan te passen. Bubbel maakte een sjabloon in Canva dat ze makkelijk zelf kunnen aanpassen. Het wordt afgedrukt op dik papier en gepresenteerd aan de klanten op een klembord.
Shopping Basket